Udvalg

Under menighedsrådet er nedsat et antal udvalg til varetagelse af særlige områder inden for menighedsrådets arbejde.

Udvalgene fungerer i hele menighedsrådets funktionsperiode.

Her kan du se de udvalg som er nedsat under Jyllinge Menighedsråd.

Udvalg
Valgbestyrelse Freddy Lund Petersen, Kristian Klysner, Anders Schwartzbach
Stående Udvalg Kristian Klysner, Anders Schwartzbach , Gorm Baun, og Gunnar Birck
Administrations- og økonomiudvalg Birthe Ritslev, Kaj Bollmann,  Freddy Lund Petersen, Mikkel Brahm, Henrik Feldt Jørgensen, Mogens Damm og Gorm Baun

Kommunikations- og
PR-udvalg

Kaj Bollmann, Birthe Ritslev, Karen-Marie Winther, Liane Schwartzbach, Freddy Lund Petersen og Gorm Baun.
Gudstjenesteudvalg Kaj Bollmann, Mogens Damm, Karen-Marie Winther, Birthe Ritslev, Anders Schwartzbach og Jytte Kiholm.
Børne- og Ungdomsudvalg Karen-Marie Winther, Kjeld Reseke, Inge Aaberg, Per Holdrup og Hellen Hilander.
Indsamlingsudvalg Gunnar Birck, Ingrid Andersen og Karl Egon Nielsen
Menighedsplejeudvalg Kaj Bollmann, Mogens Damm, Karen-Marie Winther, Jens Drejer, Mikkel Brahm, Anne Byriel, Birthe Ritslev og Nathalie Bollmann.
Musik- og Koncertudvalg Jytte Kiholm, Rikke Krabbenhøft, Mogens Damm, Liane Schwartzbach, Sonja Pandorff og Hellen Hilander
Kirkegårdsudvalg Carsten Gelardi, Gunnar Birck, Kristian Klysner, Gorm Baun, Freddy Lund Petersen og Per Holdrup
Foredragsudvalg Karen-Marie Winther, Sonja Pandorff, Birthe Ritslev, Ingrid Andersen, Kjeld Reseke, Mogens Damm, Hellen Hilander og Kaj Bollmann.
Kirkebladsudvalg Kaj Bollmann, Liane Schwartzbach,